fbpx

mBIT trainingen

Wil jij ook leren om meer in balans te zijn?

mBIT Coaching

Het hoofdbrein, hartbrein en buikbrein hebben ieder een eigen functie. Door deze onderling goed te verbinden en te gebruiken ontstaat uiteindelijk meer rust en stabiliteit.

Met mBIT leer je de congruentie tot stand te brengen. We zorgen er dus voor dat je hoofd, je hart en je buik in overeenstemming komen. Als de drie breinen in overeenstemming zijn, dan ga je merken hoe krachtig je keuzes worden.

Heb jij het gevoel dat je regelmatig voor een dilemma of keuze staat en verkeerd kiest? Ben je op zoek naar houvast? Zegt je hoofd iets anders dan je hart? Heb je de kracht van de buik nooit bewust ervaren? mBIT coaching kan jou daarbij helpen. Het helpt jou om je creativiteit, je gevoel en je lef te (her)kennen. Als je je eigen kracht leert kennen dan kun je daar echt enorm veel mee. Gun jezelf die kracht.

Meerdere Breinen?

Waar staan ze eigenlijk voor?

Hoofdbrein

Denken, betekenis geven en cognitieve perceptie

Hartbrein

Voelen, waarden en relatie met zelf en anderen

Buikbrein

Zelfbehoud, identiteit en mobilisatie/motivatie of in beweging komen

Zelf ook coach worden?

mBit opent werelden. Het is een prachtige tool om anderen en jezelf te coachen. Fantastisch. Inspirerend. Prachtige ervaring. Te gekke inhoud. Moet elke begeleider doen. Geweldig om te ervaren wat de training met mezelf doet. Geweldig. Super. Een kadootje voor jezelf en je klanten. –zomaar wat reacties

Wat kan ik voor u betekenen?

Mij lijkt het gaaf om samen aan de slag te gaan met datgeen wat u dwars zit. Bent u er ook klaar voor?