fbpx

Kindercoaching met ezeltjes werkt!

Hey daar!

Wist je dat werken met ezels superleuk en fijn kan zijn? Als je het soms druk hebt en de wereld om je heen veel van je vraagt, dan kunnen ezels je helpen om weer tot rust te komen. Als je met ezels speelt en samen bent, voel je je weer helemaal jezelf! Het is alsof je weer één wordt met wie je bent.

Dat is echt bijzonder! Hierdoor voel je je beter in balans, en ontdek je hoe sterk je eigenlijk van binnen bent.

En weet je wat? Ezels zijn geweldige vrienden om dit samen mee te beleven!

Kindercoaching traject individueel

5 sesssies
375
 • Persoonlijke begeleiding van 1u per keer
 • Gratis telefonische of persoonlijke kennismaking
Je kind verdient het om te stralen!

We werken met kinderen van ± 4 t/m 16 jaar die:

 • (Faal)angstig zijn
 • Weinig zelfvertrouwen hebben
 • Moeite hebben zich te uiten
 • Gepest worden (of zelf de pester zijn)
 • Zich niet op deze aarde thuis voelen
 • Hooggevoelig zijn en zich hier geen raad mee weten
 • Niet ‘lekker in hun vel zitten
 • Motorische problemen hebben
 • Teruggetrokken of depressief zijn
 • Bang voor paarden (of andere dieren) zijn
 • Iemand hebben verloren (rouwverwerking)
 • Vermoeden van/ gediagnostiseerd met ADHD, ADD, Asperger, DCD, PDD-NOS

Weerbaarheidstraining Kind

Een weerbaarheidstraining is een kortdurende, praktische en speelse training die jouw kind helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en daardoor weerbaarder te zijn en voor zichzelf op te komen.
Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bij REMY4YOU Coaching & Training geloven we dat weerbaarheid meerdere betekenissen heeft. Volgens ons betekent weerbaarheid: ‘in alle (weers) omstandigheden jezelf zijn en blijven’. Speciaal voor kinderen bieden wij een unieke weerbaarheidstraining met onze lieve Mediterrane Mini Ezeltjes.

Weerbaarheid is van groot belang, ongeacht wat er zich in het leven van een kind voordoet. Jezelf zijn en je prettig en veilig voelen, zowel nu als in de toekomst, is essentieel. Hoewel dit klinkt als iets vanzelfsprekends, is het dat niet altijd voor veel kinderen. ‘Weerbaar zijn’, ‘jezelf zijn’ en ‘weerbaarheid’ zijn niet altijd vanzelfsprekende eigenschappen voor veel kinderen. Net als bij volwassenen, speelt weerbaarheid een cruciale rol in het algehele functioneren van kinderen. Een weerbaar kind durft zichzelf te zijn en voelt zich beter in zijn/haar vel.

Onze weerbaarheidstraining is geschikt voor ieder kind, omdat het hen niet alleen zelfverzekerder maakt, maar ook sterker, zowel fysiek als mentaal. Het gevoel van fysiek en mentaal welzijn draagt bij aan een groter zelfvertrouwen.

Wat kun je leren in onze weerbaarheidstraining? Tijdens deze training leer je op een positieve manier ‘jezelf zijn’ in verschillende situaties, en dit doen we samen met onze lieve ezels, honden en paarden – als jij dat wilt. Er is geen druk; alles mag, niets moet.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt, komen de volgende onderwerpen aan bod in onze weerbaarheidstraining: [vermeld hier de specifieke onderwerpen van de training].

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij onze weerbaarheidstraining met de Mediterrane Mini Ezeltjes, waar we samen werken aan jouw zelfvertrouwen en kracht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. 

Wij staan klaar om jou te begeleiden op een avontuurlijke en leerzame reis naar weerbaarheid.

Weerbaarheids training

Afhankelijk van wat jij nodig hebt komen daarbij de volgende onderwerpen aan bod:
 • Goed stemgebruik en goede ademhaling
 • Positief denken, eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Nee en Ja zeggen
 • Omgaan met negatieve gebeurtenissen
 • Omgaan met faalangst
 • Ontdekken van je eigen kracht
 • Je veilig voelen in je lichaam
 • Sterker lichaam in een sterkere Geest

Bij de ezeltjes leer je snel nieuwe dingen.

Als je soms onzeker bent, kun je bijvoorbeeld oefenen om je grenzen aan te geven. Een ezeltjes reageert meteen als je dat doet. Als je zelfverzekerder wordt, zal het ezeltje wat meer afstand houden. Dat is best cool!

En weet je wat nog leuker is? Ezeltjes zijn superzacht, warm en knuffelbaar! Dus als je je verdrietig voelt of iets moeilijks meemaakt, kun je bij de ezeltjes troost vinden. Samen met de ezeltjes helpen we jou om meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Dat zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat!

Kom je gezellig met ons en de ezeltjes spelen en leren? We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Wie is Kim?

Hoi allemaal!

Ik ben Kim van Weelden, een jeugd breincoach en kindercoach. Naast mijn geweldige echtgenoot Arjo, ben ik ook een stiefmoeder van twee hele leuke kinderen. Voordat ik jeugd breincoach en kindercoach werd, heb ik meer dan 20 jaar met veel plezier lesgegeven op het VMBO en het VSO. Daar was ik niet alleen mentor, maar ook vertrouwenspersoon voor de leerlingen.

In 2021 besloot ik een nieuwe weg in te slaan en mezelf om te scholen tot jeugd breincoach en kindercoach. En nu heb ik mijn eigen coaching praktijk! Hier begeleid ik kinderen en jongeren met het ontwikkelen van hun executieve vaardigheden en hun sociaal emotionele ontwikkeling.

Het is mijn passie om kinderen en jongeren te helpen wanneer ze een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ik geloof dat de kracht om te groeien en te ontwikkelen al in henzelf zit, maar soms is het fijn om wat hulp te krijgen om die kracht naar boven te halen. Ik stel de juiste vragen, zodat ze zelf hun eigen oplossingen kunnen vinden. Ik vertel ze niet wat ze moeten doen, maar samen ontdekken we wat voor hen het beste werkt.

Kinderen en jongeren zijn geweldig en hebben zoveel potentieel! Ik voel me vereerd om met ze te mogen werken en ze te zien groeien en stralen. Samen maken we een reis naar een sterke en zelfbewuste toekomst.

Als je vragen hebt of als je wilt weten hoe ik jou kan helpen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta klaar om je te ondersteunen en samen een geweldige tijd te beleven met onze lieve ezeltjes als trouwe metgezellen!

 

Wie is Michelle?

Hallo,

Ik ben Michelle Verstegen, sinds juni 2023 ben ik gecertificeerd paardencoach met als specialisatie kinderen.
Zelf ben ik moeder van dochter Liv die is geboren in 2021.

Na een voorval op 1 maart 2019 ben ik mezelf tegengekomen en moest ik mijn hoofd gaan opruimen.
Door goede hulp te hebben gehad mocht ik een werkfit traject gaan volgen in de vorm van paardencoaching.
Vanaf kleins af aan ben ik een echt paardenmeisje maar ik was nog niet bekend met paardencoaching. Ik wist dat paarden en andere dieren gevoelig waren maar na dit zelf te mogen hebben ervaren, ben ik dieren en in het bijzonder paarden nog meer gaan waarderen.

Ik kreeg de kans om zelf de opleiding tot paardencoach te mogen gaan doen en die heb ik met beide handen aangepakt.

Doordat ik mezelf tegen en mijn trauma’s ben tegen gekomen, gun ik ieder mens en in het bijzonder kinderen en jongeren om hun innerlijke kast op te ruimen en alles een juiste plek te geven.
Het leren begrijpen van emoties en die er mogen laten zijn.

Wil jij meer informatie of heb je vragen over wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Dan zie ik graag een bericht tegemoet via michelle@remy4you.nl.

Mijn collega’s (trouwe en oprecht eerlijke ezeltjes en paarden) en ik staan klaar om je te begeleiden naar een nieuwe JIJ!

Wat kan ik voor u betekenen?

Maak jij je wel eens zorgen over je kind? Zit je kind niet lekker in zijn vel, is je kind vaak onredelijk boos, heeft je kind geen zin meer om naar school te gaan, heeft je kind regelmatig last van buikpijn? Of durft je kind geen nieuwe dingen te ondernemen? Is je kind bang om fouten te maken of wordt het gepest? Functioneren jullie als gezin wel goed?

Heb je al vaker met je kind, een leraar of huisarts gesproken?

En nog steeds helpt het allemaal niet of maar heel even.

Kinderen opvoeden kan bemoeilijkt worden op het moment dat je kind niet lekker in zijn vel zit, weinig praat en jij het als ouder gewoon niet meer weet. Wil je dat eens iemand anders naar jouw kind kijkt, om te zien wat er aan de hand kan zijn?

Ik ben er om je kind(eren) en jou te helpen.