fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

mBIT Workshop

maart 10 @ 09:30 - 16:30

€249,00

Maak gebruik van de samenwerking tussen je verschillende breinen voor het doen van GEWELDIGE dingen. Doe waar je blij van wordt.

In deze workshop leer je hoe je meer geluk, vreugde en succes kunt bereiken in een steeds veranderende wereld. Je krijgt antwoorden op basis van unieke, recente kennis uit de neurowetenschap en verrijkende inzichten die wetenschap en eeuwenoude wijsheid verbinden.

Ontdek de praktische impact van mBIT en hoe je nog beter contact kunt maken met je innerlijke wijsheid en intu├»tie. Verander innerlijke blokkades als calimero’s en saboterende patronen in wijzere beslissingen en krachtige keuzes.

Maak keuzes die beter bij je passen en richt je werk en leven in vanuit helderheid, focus, energie, daadkracht en plezier voor het beste resultaat.

Ontdek vandaag drie van jouw breinen: hoofd-, hart- en buikbrein tijdens een moderne en interactieve reis. Met kennis uit de neurowetenschap en praktische toepassingen beleef en ervaar je elk brein. Programma:

  • Kennismaking met de drie breinen en hun taal, functie en competenties
  • Herkenning van onbalans tussen de breinen
  • Ontstressing en rust door balans in het systeem via coherente ademhaling
  • Blisspointing en de FUNdamentele volgorde van COMPASSIE, CREATIVITEIT EN MOED.

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€249,00

Locatie

Manege ‘De Aula’
Gemondseweg 4B
Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant 5271SH Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar