fbpx

Coaching met Paarden WERKT!

Rouwverwerking

Iedereen rouwt op een eigen manier en ervaart die rouw ook op een eigen manier. Rouw kost dus tijd, tijd die je nodig hebt om bij te komen na een intensieve, moeilijke en emotionele periode, maar ook tijd die nodig is om het verlies een plek te geven in je leven. Er staat geen standaard tijd voor, het is een persoonlijk proces. Als het doorlopen van het rouwproces moeizaam verloopt of dreigt vast te lopen, dan kan professionele ondersteuning gewenst zijn.

Activerende begeleiding

Wanneer een werknemer disfunctioneert op zijn werk of dreigt te disfunctioneren dan kan een interventie ingezet worden om dit te voorkomen. Bij een interventie gaan wij uit van matige klachten die hanteerbaar zijn in een korte interventie van vijf sessies tot een middellang interventie van tien sessies. Dit is afhankelijk van de zwaarte van de problematiek in combinatie met persoonskenmerken.

Geloven en vertrouwen hebben in het gesprek, co-creatie, het verkennen van van wat tot op heden nog niet is uitgesproken.

Hoe doen we dat?

Wij creëren een veilige setting, delen onze kennis en zetten deelnemers meteen aan het werk. Wij stellen de vraag achter de vraag en stimuleren actie door in concrete en haalbare stappen te denken. Hiermee creëren we bottom-up vernieuwing waar draagvlak en enthousiasme voor is. 

Omgaan met veranderingen

Organisatieveranderingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. De externe omgeving van een organisatie verandert op zo’n ontzettend hoog tempo en om te blijven voldoen aan de behoefte van klanten, concurrenten en in te spelen op nieuwe (innovatieve) markten moeten interne veranderingen worden doorgevoerd. Flexibel zijn en vitaal blijven is de kunst. Verandering is een onderdeel van het dagelijks leven. Het vragen van de gewenste steun is hierbij belangrijk.

Relatie-APK

Je kent elkaar al even… maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk? Wil je meer weten over jouw partner? Dat kan nu met de Relatie APK & Paarden Kracht!

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardagsfeestje, of op bezoek bij de (schoon)ouders? Worden jullie geleefd in jullie relatie of leven jullie je relatie? Komt jullie relatie door de APK, of hebben jullie duizenden kilometers gereden zonder onderhoud? Als liefde en intimiteit de olie is van jullie relatie, is dit het moment om jullie olie te peilen en bij te vullen.

Durven jullie het aan om samen de paddock in te gaan en jullie gedrag te laten spiegelen door het paard? Eruit halen waar jullie kracht en liefde zit en nog beter leren hoe jullie elkaar kunnen versterken en aanvullen. Ben je gelukkig in je relatie en vraag je je of hoe je dat zo kunt houden, of kost deze je alleen maar energie? En laat je de ander eigenlijk wel tot zijn recht komen? Bij deze APK onderzoek je de oneffenheden van je relatie.

mBIT Coaching

Het hoofdbrein, hartbrein en buikbrein hebben ieder een eigen functie. Door deze onderling goed te verbinden en te gebruiken ontstaat uiteindelijk meer rust en stabiliteit.

Met mBIT leer je de congruentie tot stand te brengen. We zorgen er dus voor dat je hoofd, je hart en je buik in overeenstemming komen. Als de drie breinen in overeenstemming zijn, dan ga je merken hoe krachtig je keuzes worden.

Heb jij het gevoel dat je regelmatig voor een dilemma of keuze staat en verkeerd kiest? Ben je op zoek naar houvast? Zegt je hoofd iets anders dan je hart? Heb je de kracht van de buik nooit bewust ervaren? mBIT coaching kan jou daarbij helpen. Het helpt jou om je creativiteit, je gevoel en je lef te (her)kennen. Als je je eigen kracht leert kennen dan kun je daar echt enorm veel mee. Gun jezelf die kracht.

Meerdere Breinen?

Waar staan ze eigenlijk voor?

Hoofdbrein

Denken, betekenis geven en cognitieve perceptie

Hartbrein

Voelen, waarden en relatie met zelf en anderen

Buikbrein

Zelfbehoud, identiteit en mobilisatie/motivatie of in beweging komen

Wat kan ik voor u betekenen?

Mij lijkt het gaaf om samen aan de slag te gaan met datgeen wat u dwars zit. Bent u er ook klaar voor?