fbpx

Coaching met Paarden WERKT!

Burn-out herstelprogramma voor particulieren

4 maanden programma (8 sessies)
1420
1250
  • In 4 maanden (8 sessies) werken aan je herstel
  • 2x effectiever dan andere coachingopties
  • Gratis boek "Van kak naar gemak"

Burn-out coaching

Als je vastloopt en er een burn-out wordt geconstateerd dan is dat vervelend. Soms heb je het helemaal niet zien aankomen. Soms loop je al jaren op je tandvlees.

En de oorzaak ligt meestal niet op één terrein. Feit is dat een burn-out je helemaal onderuit kan halen en dat herstellen niet eenvoudig is. Ik ga graag met je terug naar de kern. Wie ben je? Wat wil je? Wat vind jij belangrijk? Vaak ben je met een burn-out te ver van jezelf afgedreven en ben je talloze grenzen over gegaan. Ik geloof dat het goed is weer bij het begin te beginnen: en dat ben jij!

Ben jij:

✔   gemotiveerd om actief met jezelf aan de slag te gaan;

✔   iemand die zichzelf een spiegel durft voor te houden;

✔   iemand die naar binnen durft te keren;

✔   in staat een volledige commitment met mij én jezelf aan te gaan;

✔   open en eerlijk;

✔   iemand die openstaat voor verandering;

✔   bereid de échte versie van jezelf te worden?

Trakteer jezelf, want het beste project waaraan je ooit zult werken ben jij natuurlijk zelf!
Ons 4 maanden programma helpt jou om je burn out herstel te versnellen en helpt jou terug in je kracht te komen en sterker te herstellen.

UWV-Trajecten

INZETBAAR VOOR:

1. Modulaire trajecten

2. Traject Werk-Fit

3. Naar Werk traject

Waarom REMY4YOU?

✔   Samen met je cliënt gaan we uitzoeken wat haalbaar is.

✔   Je cliënt krijgt intensieve en persoonlijke ondersteuning door onze coaches.

✔   Wij bieden een vertrouwelijke, huiselijke omgeving met veel rust.

✔   Key voor ons is dat uw cliënt snel terecht kan.

✔   Afspraak is afspraak.

DOEL:

Het paard neemt spanningen en stress over van de cliënt en daarnaast wordt de cliënt uitgenodigd om stil te staan bij zijn/haar gevoel en dit ook toe te laten. Weggestopte emoties en gevoelens komen los. Cliënten zitten veelal in hun hoofd, terwijl het wetenschappelijk is bewezen dat 80% van de informatie vanuit hun hart en buik intelligenties komen. Het paard spiegelt hun innerlijke gedrag (het onbewuste) en laat ze ervaren dat ze wel gevoelens hebben en dat ze daar op mogen en KUNNEN vertrouwen.

Relatie-APK

Je kent elkaar al even… maar hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk? Wil je meer weten over jouw partner? Dat kan nu met de Relatie APK & Paarden Kracht!

Hebben jullie dat ook, dat alle tijd opgeslokt wordt door de kinderen, werk, verbouwing, huishouden en dan ook nog in het weekend naar dat verjaardagsfeestje, of op bezoek bij de (schoon)ouders? Worden jullie geleefd in jullie relatie of leven jullie je relatie? Komt jullie relatie door de APK, of hebben jullie duizenden kilometers gereden zonder onderhoud? Als liefde en intimiteit de olie is van jullie relatie, is dit het moment om jullie olie te peilen en bij te vullen.

Durven jullie het aan om samen de paddock in te gaan en jullie gedrag te laten spiegelen door het paard? Eruit halen waar jullie kracht en liefde zit en nog beter leren hoe jullie elkaar kunnen versterken en aanvullen. Ben je gelukkig in je relatie en vraag je je of hoe je dat zo kunt houden, of kost deze je alleen maar energie? En laat je de ander eigenlijk wel tot zijn recht komen? Bij deze APK onderzoek je de oneffenheden van je relatie.

In 4 maanden tijd gaan wij samen opzoek naar het (vaak onbewuste) dieperliggend niveau, zodat er weer verbinding ontstaat en de energie in de relatie weer gaat stromen!

Relatie APK Pakket

4 maanden programma (8 sessies)
2120
1820
  • In 4 maanden (8 sessies) werken aan je herstel
  • 2x effectiever dan andere coachingopties
  • Gratis boek "Van kak naar gemak"

mBIT Coaching

Het hoofdbrein, hartbrein en buikbrein hebben ieder een eigen functie. Door deze onderling goed te verbinden en te gebruiken ontstaat uiteindelijk meer rust en stabiliteit.

Met mBIT leer je de congruentie tot stand te brengen. We zorgen er dus voor dat je hoofd, je hart en je buik in overeenstemming komen. Als de drie breinen in overeenstemming zijn, dan ga je merken hoe krachtig je keuzes worden.

Heb jij het gevoel dat je regelmatig voor een dilemma of keuze staat en verkeerd kiest? Ben je op zoek naar houvast? Zegt je hoofd iets anders dan je hart? Heb je de kracht van de buik nooit bewust ervaren? mBIT coaching kan jou daarbij helpen. Het helpt jou om je creativiteit, je gevoel en je lef te (her)kennen. Als je je eigen kracht leert kennen dan kun je daar echt enorm veel mee. Gun jezelf die kracht.

Meerdere Breinen?

Waar staan ze eigenlijk voor?

Hoofdbrein

Denken, betekenis geven en cognitieve perceptie

Hartbrein

Voelen, waarden en relatie met zelf en anderen

Buikbrein

Zelfbehoud, identiteit en mobilisatie/motivatie of in beweging komen

Wat kan ik voor je betekenen?

Mij lijkt het gaaf om samen aan de slag te gaan met datgeen wat je dwars zit. Ben je er ook klaar voor?